Salgsvilkår og frakt

SOFT galleri sin nettbutikk

Parter
Selger: SOFT galleri, Rådhusgata 20, 0151 Oslo. Org.nr. 971 278 868. Tlf. +47 90 11 54 29. Kontaktskjema.
Kjøper: Den som foretar bestillingen.

Bestilling
Når din bestilling er registrert av SOFT galleri vil du motta en ordrebekreftelse på e-post. Ved utsjekk fra handlekurven kan du legge til et ordrenotat, f.eks. spesielle ønsker for levering.

Priser
Alle priser er oppgitt i norske kroner (NOK) og inkluderer mva.
På alle kunstverk over 2000 kr er 5 % kunstavgift inkludert i den oppgitte prisen. Les mer om kunstavgift her.
Frakt kommer i tillegg. Når kjøper har plassert en ordre vil selger kontakte kjøper for å inngå avtale om frakt.

Betaling
Betaling skjer via faktura som sendes til kjøpers oppgitte e-postadresse når ordren er registrert. Fakturaen har 14 dagers betalingsfrist fra og med datoen fakturaen er sendt.

Frakt og levering 
Din bestilling vil bli sendt via Posten.* Pakken sendes fra selger senest fem dager etter bestillingen er bekreftet og fraktmetode- og pris er avtalt. Du vil motta en sendingsbekreftelse på e-post når ordren er pakket og sendt. Pakken vil normalt være klar for henting på ditt lokale postkontor / post i butikk 3-7 virkedager etter at ordren er sendt.

*For kunstverk vil kjøper bli kontaktet av kunstneren for å gjøre avtale om levering/henting. Eventuelle fraktkostnader gjøres opp mellom kjøper og kunster.

Kjøper er selv ansvarlig for at kontaktinformasjonen og leveringsadressen som oppgis er korrekt. Skulle du oppdage at du har gjort en feil er det viktig at du kontakter oss.

Hent ordren din gratis i SOFT galleri
Du kan velge å hente ordren din direkte i SOFT galleri helt gratis.* Velger du å hente ordren din hos oss holder vi den av i 14 dager. Vi kontakter deg en gang før vi kansellerer ordren ved manglende henting. Kontakt oss hvis du har behov for å utsette henting av ordren.

*Gjelder ikke for kunstverk. For levering av kunstverk, se punkt ovenfor.

Personvern
For å handle i SOFT galleri sin nettbutikk må du registrere deg som kunde: vi trenger å vite hvem du er og hvor du vil at vi skal sende ordren din. Vi trenger e-postadressen din for å gi deg informasjon og oppfølging knyttet til ditt kjøp. Vi vil ikke gi opplysninger som kan knyttes til deg som person tilgjengelig for en tredjepart, og vi kommer ikke til å bruke informasjonen din til annet enn det vi har avtalt. Les hele vår personvernerklæring her.

Angrerett
Som kjøper har du etter loven 14 dagers angrerett på kjøp av varer i nettbutikk fra dagen du mottok varen. Angrerettskjema får du tilsendt sammen med varene.

Retur
Dersom du ønsker å returnere ordren din, vennligst gi beskjed til oss innen 14 dager fra du mottok ordren. Vennligst returner alle produkter i samme tilstand som de opprinnelig ble sendt. Ved benyttelse av angreretten, må angrerettskjema være utfylt og vedlagt. Kjøper betaler selv for returkostnadene.

Skulle det være feil eller mangler ved ordren, vil SOFT galleri dekke returkostnadene.

Husk: alltid inkluder en kopi av kvitteringen når du returnerer en ordre. Oppgi også hvilken konto du ønsker at pengene skal returneres til.

Leveringsadresse:
SOFT galleri
Rådhusgata 20, 0151 Oslo

Retur kan også leveres direkte tilbake i SOFT galleri, Rådhusgata 20, 0151 Oslo.  

Kansellering av ordre
Skulle du bestemme deg for å kansellere ordren, kontakt oss på formidling@softgalleri.no innen 24 timer. Hvis ordren ikke er pakket og sendt kan bestillingen bli kansellert.

Forbehold
Fargene på varen kan avvike fra foto. Vi tar forbehold om at en vare kan være utsolgt selv om den står oppført med lager. Skulle dette skje, kontakter vi deg for å finne en løsning. Du må være over 18 år for å foreta kjøp i nettbutikken.

Tvist
Klager rettes til selger innen rimelig tid. Partene skal forsøke å løse eventuelle tvister i minnelighet. Dersom dette ikke lykkes, kan kjøperen ta kontakt med Forbrukerrådet for mekling.

SOFT galleri følger Standard salgsbetingelser for forbrukerkjøp av varer over internett.

SOFT galleri
Oslo, 2021

Dette nettstedet bruker cookies for å samle statistikk og gi en forbedret brukeropplevelse.