Illustrasjonsfoto: Hans Edward Hammonds.

Kunstnersamtale med Hans Edward Hammonds

Fredag 13. oktober kl. 18 – 19

Velkommen til kunstnersamtale med Hans Edward Hammonds i den interaktive utstillingen hans Folding a Square på SOFT galleri fredag 13. oktober fra kl. 18:00 – 19:00. 

Arrangementet er gratis og åpent for alle. Ingen påmelding.

Dette er siste uke for utstillingen Folding a Square som står t.o.m. søndag 15. oktober. 

Utstillingen Folding a Square av Hans Edward Hammonds er en installasjon med interaktive tekstilverk, tre og betongskulpturer. De siste årene har Hammonds jobbet med ulike måter å overføre sin relasjonelle og deltagerbaserte kunstpraksis om til interaktive og materialbaserte uttrykk. I denne utforskningen har tekstil blitt et sentralt material på grunn av sine transformative evner.

De tekstilbaserte kunstverkene kan fungere som plagg, slik at du som betrakter kan se foldene og strukturene i de sydde verkene. I utstillingen finner man også en serie treskulpturer som verkene er drapert på og rundt. Disse skulpturene har andre former enn menneskekroppen og gir nye skulpturelle muligheter.

Hans Edward Hammonds (f. 1983) er en norsk og new zealandsk kunstner, utdannet med Master i Fine Arts fra Elam School of Fine Arts (University of Auckland) i New Zealand. De siste årene har Hammonds ledet relasjonelle prosjekter og forskning rundt deltagelse og kunstproduksjon med barn på skoler, institusjoner og kunstnerstyrte visningssteder. Han har vist prosjekter og installasjoner på Nasjonalmuseet, Høstutstillingen, Vestlandsutstillingen og Stavanger Kunstmuseum, samt gjennomført interdisiplinære kunstprosjekter internasjonalt. Som del av hans kunstnerskap er han også med på driften av det kunstneriske visningsrommet Velferden i Sokndal.


Utstillingen er støttet av Stavanger kommune og Kulturrådet. 

Les hele pressemeldingen her.

Dette nettstedet bruker cookies for å samle statistikk og gi en forbedret brukeropplevelse.